0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Levering

 

De handige vervoer route die we zullen kiezen om maakt de snelste levering. Gezien de scheepvaart afstand, bieden wij zes manieren van de scheepvaart: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Let op dat de totale levertijd is anders voor de scheepvaart tijd, want we nodig hebben om uw bestelling te verwerken en al je items door middel van haar strenge kwaliteitscontrole testen.

 

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Het duurt enkele dagen om te reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, de snelste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd op basis van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Air Mail) standaard en de levering methode die u hebt gekozen.

Let op: Wij bieden gratis verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw goederen zijn op hun manier, die ook een tracking link zal bevatten ontvangen. Laat ons uw adres en geldig telefoonnummer! Elke schade veroorzaakt door onjuist adres of telefoonnummer van de begunstigde is op klanten.

Als een artikel niet op voorraad is of er problemen zijn met uw bestelling, proberen we u rechtstreeks contact (per telefoon of e-mail) om het probleem op te lossen.

 

Wijze van levering:

        Standaard Levering: Gewest, waaronder de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

        Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

        Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico 20-25 werkdagen.

       Alle andere landen met 7-25 werkdagen ..

       Verwerking Tijd: 1-3 werkdagen (sommige producten hebben 5 werkdagen).

       Delivery Express Worldwide (met uitzondering van Rusland en Brazilië) met 5-7 werkdagen.